Je Blogboek omzetten naar de Standaard versie

Met de Gratis versie kun al goed aan de slag. Wil je meer professionals kunnen toevoegen, dan kun je over naar de betaalde Standaard versie van Blogboek. Je kunt als het niet meer nodig is, gewoon weer terug naar de gratis versie. Je gegevens blijven bewaard.

Meer professionals toevoegen

In de standaard versie krijg je een aantal extra mogelijkheden. Omdat je nu meer professionals kunt toevoegen, kun je ook privéberichten sturen. Met veel mensen in Blogboek kan het prettig zijn de informatie gericht aan één persoon te kunnen sturen. Bovendien kun je nu ook aangeven wat zichtbaar is voor de personenen in je Blogboek. Je kunt gevoelige informatie alleen toegangkelijk maken voor de personen voor wie die zichtbaar moet zijn.

Omzetten

Om over te gaan naar de Standaard versie log je eerst in. Dan ga je via het menu onder je naam (rechts bovenaan) naar ‘mijn blogboeken’:

Menu 'mijn blogboeken

Hier zie je een lijst van alle Blogboeken waar je toegang toe hebt. Als ouder zie je hier meestal alleen je eigen kind(eren) staan. Je kunt hier direct zien of het om een Gratis account, of een Standaard account gaat. Ga je met je cursor over het Blogboek, dan zie je een aantal extra opties, waaronder de knop betalen:

Mijn Blogboeken

Je wordt doorgestuurd naar een pagina waar je met iDeal kunt betalen. Nadat je het hele betaalproces hebt doorlopen, is je Blogboek omgezet in de betaalde Standaard versie. Je krijgt een e-mail ter bevestiging, deze kun je als betaalbewijs gebruiken.
Na één jaar krijg je vanzelf bericht of je opnieuw wilt betalen. Als je de Standaard versie niet meer nodig hebt, kun je gewoon terug naar de Gratis versie, al je gegevens blijven bewaard.

Rechten controleren

Nadat je de je account omgezet hebt, is het verstandig te controleren of alles nog goed zichtbaar is voor de personen in je Blogboek. Lees op onze kennisbank hoe je rechten aanpast.