Met Blogboek werk je sneller, goedkoper en toekomstbestendig

Een kind dat extra ondersteuning krijgt, heeft meerdere mensen om zich heen. Van (mantel)zorgers tot leerkrachten. Blogboek brengt hen bij elkaar. Zodat je eenvoudig en multidisciplinair kunt samenwerken.

Neem contact op

Bekijk hoe Blogboek ook voor jouw organisatie of gemeente voordeel oplevert.

Voor je organisatie of gemeente

Je kunt Blogboek voor je hele organisatie inzetten. Of het nou gaat om een grote of kleine zorgorganisatie, een school met Passend Onderwijs, gemeente of een zelfstandige praktijk.

Snellere informatieoverdracht
Je kunt als professionals eenvoudig afstemmen en kennis delen met de andere betrokkenen. In minder tijd.

Hogere ouderbetrokkenheid
Met Blogboek zijn de ouders zijn sneller en beter op de hoogte van de voortgang.

Starten met Blogboek
Samen bekijken we hoe Blogboek het best ingezet kan worden. En of er training nodig is.

hier wil ik meer over weten

De zorg blijft gelijk, het proces verbetert

Eén zorg-, leer-, behandelplan
Welke naam het ook heeft, via Blogboek kan je samen aan de slag: het plan opstellen, doelen aanmaken en de voortgang bijhouden. En als het nodig is, exporteren naar je eigen administratie.
Samenwerken
Zo kun je samen met professionals uit verschillende organisaties kennis delen en de aanpak afstemmen. Zonder tijdrovende multidisciplinaire overleggen. Op het moment dat het jou uitkomt.
Privacy zoals het hoort
Alle informatie over het kind hoort zo veel als mogelijk in beheer van de wettelijk vertegenwoordiger, dus meestal het gezin. En alleen wat nodig is, wordt ook in andere systemen vastgelegd.
Meteen aan de slag met een nieuw kind
Voordat je kennis hebt gemaakt met de ouders, ben je al uitgenodigd voor het Blogboek, zodat je direct aan de slag kunt. En als het toch nodig is, komt daarna het kennismakingsgesprek met de ouder.

Sneller op de hoogte, dus meer tijd voor het kind

Blogboek voorbeeld

En dat slechts voor €50 per kind per jaar

Als je Blogboek aanbiedt aan de ouders, krijg je van ons vouchercodes. Met een vouchercode kan de ouder een jaar gebruik maken van Blogboek.

Wie biedt Blogboek aan?
Zowel gemeentes, scholen, zorgorganisaties als belangenverenigingen bieden Blogboek aan. Eigenlijk iedereen die bij het gezin betrokken is. Elk vanuit een andere motivatie: een betere ontwikkeling van het kind, betere samenwerking of versterking van de eigen kracht.

Wat heb ik nodig?
Samen bekijken we wat er nodig is om goed te starten, en wie dit kan doen. Denk aan extra training, begeleiding of bijvoorbeeld een presentatie op een ouderavond.

ICT, techniek, HELP?
Qua techniek is er niks spannends aan. Alleen een computer met internet is nodig.

 

Neem contact op over prijs en aanpak

Wat anderen vertellen over Blogboek

Karolijn van den Heuvel

Karolijn van de Heuvel, directeur gemeente Woerden

In Woerden willen we de inwoner centraal zetten en hem of haar helpen de regie te voeren. Daarom hebben we Blogboek geselecteerd als één van de tools voor onze inwonercloud.

Swanet Woldhuis

Swanet Woldhuis, directeur Balans en NVA

Met middelen als Blogboek kunnen ouders, leerkracht en zorgverlener direct en zonder privacyproblemen aan de slag. Zo wordt niet alleen het kind geholpen, maar help je ook de leerkracht en de ouders verder.

LindaBijl

Linda Bijl, oprichter Polypartners

Met Blogboek kunnen we eindelijk doen wat we willen in de jeugdzorg: ouders de regie geven over de zorg voor hun kind!

Staatssecretaris Martin van Rijn

Martin van Rijn, staatssecretaris VWS

‘Mooi dat mensen zelf het initiatief nemen’. Uit het dubbelinterview met Sanne-Lot van Ulzen voor het servicebericht van de SVB.

De samenleving is in beweging

Organisaties willen de zorg goedkoper en beter maken. Gemeentes willen de eigen kracht van gezinnen versterken. Scholen zijn bezig Passend Onderwijs vorm te geven.

Blogboek beweegt mee

Polypartners

Polypartners

Polypartners adviseert Blogboek voor alle aangesloten organisaties. Vanuit hun ‘Visie op een nieuw tijdperk‘.

Inwonercloud Woerden

Inwonercloud.nl

Gemeente Woerden is gestart met Blogboek als eerste onderdeel van de inwonercloud. Daar kan elke inwoner in de toekomst alles regelen wat hij nodig heeft in het sociale domein.

Jeugdcloud Appstore

Jeugdcloud Appstore

Blogboek staat op de Jeugdcloud Appstore. Zij hebben Blogboek onderzocht en op alle punten goed bevonden. Lees zelf het rapport.

Balans

Passend Onderwijs in Praktijk

Blogboek heeft in samenwerking met Balans, NVA en Childpoint het programma ‘Passend Onderwijs in Praktijk’ ontwikkeld. Bekijk het filmpje en de brochure en meld je aan.

Maatwerk en verdere ontwikkeling

We hebben zeer tevreden klanten, maar natuurlijk zijn er wensen. Samen met ouders, organisaties en gemeentes ontwikkelen we verder. Een gedeelde inzet, die voor alle gebruikers een verbetering is.

Blogboek en je eigen systeem
Hoe minder administratieve last, hoe beter. Daarom willen we graag Blogboek koppelen aan je systeem. Neem contact op dan bekijken we samen hoe we dit maatwerk kunnen realiseren.

Een eigen versie van Blogboek
Soms zijn er specifieke wensen die niet voor alle gebruikers gelden. Bijvoorbeeld maatwerk voor een gemeente of grote organisatie. Of je wil Blogboek in je eigen huisstijl. Dan kan een aparte versie, een zogeheten ‘white label’ worden gemaakt. Ook dat is bespreekbaar.

 

Ik wil contact over maatwerk

Hier zijn we best een beetje trots op

Nationale Jeugdzorg Prijzen  Jeugdcloud AppstoreIPON Nominatie

Vragen? Wij staan voor je klaar

Johannes Wolters

Johannes Wolters

johannes@blogboek.com
06 1736 2885

Sanne-Lot van Ulzen

Sanne-Lot van Ulzen

sanne-lot@blogboek.com
06 2504 0825

Blijf op de hoogte

We sturen je écht maar zo nu en dan een nieuwsbrief. Beloofd.